Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Γιώργος Σαπανίδης: "Θέλω έναν δυνατό ΑΡΗ στη SL"


Ο παίκτης του Καμπανιακού, Γιώργος Σαπανίδης, μίλησε στο YellowRadio 92,8 και την εκπομπή YellowNews για την αναμέτρηση με τον Άρη στο ''Κλ.Βικελίδης''.


Για τον αγώνα με τον ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ φέτος είναι πολύ σοβαρός και αποφασισμένος. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς για μας αλλά ελπίζουμε να τον βρούμε σε κακή μέρα για να έχουμε κάποιες πιθανότητες και να έχουμε καλή απόδοση εμείς για να μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε ότι και πέρυσι αλλά σε μια μάχη πρέπει να παλέψεις».

Για τη διαφορά που έχει ο φετινός ΑΡΗΣ: «Δεν θέλω να μιλήσω για την ποιότητα των παικτών γιατί και πέρσι είχε καλούς παίκτες. Ο φετινός ΑΡΗΣ έχει αυτοπεποίθηση και έκανε κάποιες προσθήκες που έκαναν αίσθηση στην κατηγορία. Έχει βελτιωθεί πολύ το κλίμα της ομάδας και ίσως να μην χάσει και πουθενά».

Αν έχει κάτι παραπάνω ο ΑΡΗΣ για την άνοδο: «Έχει όλα τα φόντα να κατακτήσει την άνοδο. Σαν Θεσσαλονικιός που είμαι θέλω δυνατές ομάδες στην Α' εθνική για να είναι και η πόλη μας δυνατή. Θέλω έναν δυνατό ΑΡΗ στη Super League».

Για τον Καμπανιακό: Παραδοσιακά ο Καμπανιακός έχει καλή ομάδα και αυτό οφείλεται στη διοίκηση που είναι κοντά στους παίκτες. Φέτος είναι μια από τις καλύτερες χρονιές του Καμπανιακού».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου