Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Μεγάλο κόμπλεξ με ΑΡΗ ο πρόεδρος του Εορδαϊκού!


Τόσο με τις δηλώσεις τους πριν από το παιχνίδι, όσο και με τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του, οι άνθρωποι του Εορδαϊκού έδειξαν το απύθμενο κόμπλεξ τους, σε βάρος του ΑΡΗ.


Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κάκιστης φιλοξενίας της ομάδας της Πτολεμαΐδας, το μπαράζ ύβρεων από τον πρόεδρο του συλλόγου Θεόφιλο Σαρναζίδη, ο οποίος σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και τις καταγγελίες των ανθρώπων του ΑΡΗ, «στόλιζε» -σε όλο τον αγώνα- μέσα από τα μπουθ με κοσμητικά επίθετα τους κιτρινόμαυρους, δείχνοντας ή ότι δεν μπορεί να χωνέψει την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο ή ότι είναι τυφλωμένος από τα οπαδικά του συναισθήματα.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, Θόδωρος Καρυπίδης, αποχώρησε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου από το σημείο που είχαν κρατήσει οι γηπεδούχοι για τους διοικούντες και είδε όλο το δεύτερο μέρος από την κερκίδα των κιτρινόμαυρων οπαδών.

Φυσικά, στο τέλος πήρε την απάντησή του από την ομάδα του ΑΡΗ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τη δίκαιη και καθαρή νίκη, αν και χρειάστηκε να αγωνιστεί με 9 παίκτες.



Πηγή: pressaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου