Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Πρίφτης: "Σεβόμαστε την Καβάλα"


Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται το Σάββατο (21/11., 17:00, NS4) την Καβάλα στο «Nick Galis Hall» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με στόχο την 5η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μία προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με τη βοήθεια του βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του και ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει πλήρης την Καβάλα.

Ο προπονητής του ΑΡΗ, μιλώντας στο www.arisbc.gr, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Αφήνουμε πίσω μας τη νίκη επί της Trabzonspor και σκεφτόμαστε μόνο την επιστροφή στα επιτυχημένα αποτελέσματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια στην Α1 και αυτή είναι η λογική μας κάθε εβδομάδα. Σεβόμαστε την Καβάλα και θα την αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Ο αντίπαλος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, βαθμολογικά, κι αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο, ενώ θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή, κάτι που τις περισσότερες φορές επηρεάζει θετικά μια ομάδα», τονίζει ο Δημήτρης Πρίφτης και συνεχίζει:

«Όλα αυτά μας κάνουν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον αυριανό αγώνα. Βλέπουμε το ματς με αμυντική προσέγγιση και βασικός στόχος είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ και τα λίγα λάθη, ώστε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας».  


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου