Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Ψάχνονται στην αγορά!


Η χθεσινή ήττα και η εμφάνιση κόντρα στην Μπουντούτσνοστ δεν διαφοροποίησε κάτι όσον αφορά το κομμάτι μεταγραφικη΄ενίσχυση της ομάδας για το υπόλοιπο της χρονιάς, μιας και δεν προήλθε καθαρά από την αδυναμία σε μία συγκεκριμένη θέση αλλά από την συνολική κακή εμφάνιση των παικτών, με ελάχιστες εξαιρέσεις. 


Οι "κίτρινοι" συνεχίζουν το ψάξιμο στην αγορά, όπως κάνουν εδώ και αρκετό καιρό.

Μπορεί σε επίσημο επίπεδο αυτό που έβγαινε προς τα έξω να ήταν ότι δεν θα γίνει κάτι, όμως η αλήθεια είναι ότι οι "κίτρινοι" αναζητάνε παίκτη, είναι σε επικοινωνία με τους μάνατζερ προκειμένου να μπορέσουν να βρουν μία καλή περίπτωση και να προχωρήσουν σε μία μεταγραφή. 

Βέβαια στο διάστημα που προηγήθηκε ήθελαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, λόγω και της κρισιμότητας των αγώνων που έχουν, όμως δνε είχε βρεθεί και κάποια αξιόλογη περίπτωση προκειμένου να προχωρήσει το θέμα. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΑΡΗΣ παρακολουθεί 2-3 παίκτες, αγωνίζονται στην θέση του σέντερ και μόλις υπάρχουν οι κατάλληλες προυποθέσεις θα προχωρήσουν για κάποιο παίκτη. 

Οι "κίτρινοι" δεν θέλουν να βιαστούν, όπως τονίζεται δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλά αγωνιστικό, να γίνει μία μεταραφή ενός παίκτη που να βοηθήσει, όχι απλά να γίνει μία κίνηση για να γίνει.




Πηγή: allaboutaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου