Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

"Χτυπάει" ξανά ο πρόεδρος του Εορδαϊκού!!!


Αφού «κατάφερε» να γίνει… γνωστός με τις παχιές δηλώσεις του, το τελευταίο 48ωρο, ο πρόεδρος του Εορδαϊκού Θεόφιλος Σαρναζίδης, προσπάθησε σήμερα να συμμαζέψει τα… ασυμμάζευτα, μετά τα μεγάλα παράπονα του Άρη για την κακή φιλοξενία που έτυχε η κιτρινόμαυρη ομάδα στον αγώνα της Πτολεμαΐδας. 


Ο πρόεδρος του Εορδαϊκού ισχυρίστηκε μιλώντας στο «Μετρόπολις» ότι: «Πιο καλή φιλοξενία δεν μπορούσαν να έχουν. Δεν έγινε το παραμικρό επεισόδιο. Να φανταστείτε ήρθαν 100 άτομα του Άρη στην σκεπαστή και ο δικός μας ο κόσμος ήταν μέσα στη βροχή. Προχθές με ρώτησαν τι ομάδα είμαι και τους είπα «ΠΑΟΚ». Είπαν ότι δυναμίτισα την πόλη. Το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου της Πτολεμαΐδας είναι ΠΑΟΚ. Που είναι το παράξενο και πώς δυναμίτισα την πόλη; Σεβόμαστε τον Άρη είναι μια μεγάλη ομάδα, όμως και εμείς υποστηρίζουμε την ομάδα μας».

Και δεν έμεινε εκεί, αφού στη συνέχεια σε ένα ρεσιτάλ… φαντασιώσεων τόνισε πως: «Μόλις έγινε το 0-2 και έγινε η δουλειά τους, ο Καρυπίδης έφυγε στο ημίχρονο για την Αθήνα. Δε μας έδωσε πέναλτι-μαρς και αποβολή στο 5ο λεπτό και στο 8ο λεπτό τους δίνει πέναλτι που δεν το δίνει κανένας. Μετά το 0-2 η διαιτησία ήταν στα ίσια. Οι κόκκινες του Άρη ήταν σωστές, δείτε τις στο βίντεο. Στην φάση του πέναλτι, πάνω στα νεύρα μου, είπα ότι το «σύστημα» ευνοεί τον Άρη. Μετά το παιχνίδι πήγα στα αποδυτήρια και έδωσα συγχαρητήρια και στον κ. Αναστόπουλο και στην ομάδα του Άρη. Δεν ακουμπήσαμε ή προπηλακίσαμε κανέναν από τους ανθρώπους του Άρη, η Αστυνομία πήρε άριστα μέτρα. Μπήκανε μέσα στο γήπεδο και 100 ΠΑΟΚτσήδες και υπήρξε μια κόντρα όπως σε όλα τα γήπεδα. Δεν άνοιξε μύτη».




Πηγή: pressaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου