Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Ταπούτος: "Περίεργα τα συναισθήματά μου"


Για το αυριανό ιδιαίτερο παιχνίδι για τον ίδιο μίλησε στο PRESSARIS o πρώην αρχηγός του Άρη, Χρήστος Ταπούτος (2010-2012). Ο 33χρονος φόργουορντ μίλησε για το φετινό Άρη, για τα συναισθήματα που θα νιώθει, καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπος στην ομάδα που αγαπάει από μικρός μετά το πέρασμά του από τους κίτρινους, αλλά και πως είναι να έχεις προπονητή τον μοναδικό Στηβ Γιατζόγλου.


Πως βλέπεις την πορεία του Άρη έως τώρα;

Ο Άρης έχει κάνει μια πολύ καλή ομάδα. Είναι σωστά δομημένη, σωστοί ρόλοι ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει και εντός αλλά και εκτός παρκέ. Πιστεύω ότι μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό είναι ο Άρης και αυτό φαίνεται και από τις εμφανίσεις του στην Ευρώπη.

Είναι γνωστό ότι από μικρός είσαι Άρης, πως νιώθεις που αύριο θα βρεθείς αντίπαλος της αγαπημένης σου ομάδας;

Είναι περίεργα τα συναισθήματα. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ κόντρα στον Άρη μετά από τη σεζόν που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας. Θα είναι δύσκολη κατάσταση γιατί έχω ζήσει πολλά, όμως όταν μπω στο παρκέ θα τα αφήσω όλα αυτά στην άκρη και θα κάνω ότι μπορώ για την ομάδα μου. Όταν τελειώσει το παιχνίδι θα έχω και πάλι τα γνωστά συναισθήματα για την αγαπημένη μου ομάδα.

Πως βλέπεις το αυριανό παιχνίδι;

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Όταν βλέπεις στο πρόγραμμα τον Άρη σίγουρα δεν λες θα το κερδίσω το παιχνίδι, όμως δεν θα πάμε με κατεβασμένα τα χέρια. Θα μπούμε θα κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι μας ζητήσει ο προπονητής.

Τέλος, πως είναι να έχεις για προπονητή αυτή την εμβληματική φιγούρα που λέγεται Στηβ Γιατζόγλου;

Έχει μεγάλη ιστορία στο χώρο του μπάσκετ. Ήταν ένας από τους καλύτερους γκαρντ, ,με μεγάλη εμπειρία πολλές παραστάσεις από Ευρώπη και Αμερική. Είναι ένα τεράστιο μπασκετικό μυαλό εξαιρετικός προπονητής και ελπίζω να μας δώσει αυτό που θέλουμε αυτή τη στιγμή για να καταφέρουμε να μείνουμε στη κατηγορία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου