Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Η ενημέρωση της ΠΑΕ για το χθεσινό φιλικό - Τί γίνεται με Παυλίδη


Ο ΑΡΗΣ κέρδισε 5-0 τον ΑΟ Καρδίας σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα στο «Δασυγένειο» - Σε μαγνητική θα υποβληθεί σήμερα ο Μπάμπης Παυλίδης

Παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον ΑΟ Καρδίας (ομάδα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ) έδωσε ο ΑΡΗΣ χθες το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η ομάδα μας κέρδισε με το ευρύ 5-0 και ο Νίκος Αναστόπουλος είχε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και ποδοσφαιριστές και να αποκομίσει χρήσιμα συμπεράσματα.

Για την ιστορία τα γκολ του ΑΡΗ πέτυχαν οι Βασίλης Κωνσταντινίδης (2’ και 15’), Δημήτρης Ανδρεάκος (18’), Σέρχιο Κόκε (47’) και Πασχάλης Βουτσιάς (60’).

ΑΡΗΣ: Σιδεράκης, Βουτσιάς, Τσουμάνης, Σαμαράς, Μαζουλουξής, Παυλίδης, Πότσι, Ντόγος, Κωνσταντινίδης, Κόκε, Κυβελίδης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ανδρεάκος, Μπαξεβάνος.

Όσοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν συμμετείχαν στο φιλικό προπονήθηκαν νωρίτερα, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και πρωινή προπόνηση.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα προπονητικού χαρακτήρα διοργανώθηκε η καθιερωμένη εβδομαδιαία Media Day. Στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μίλησαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Βασίλης Κωνσταντινίδης και Πασχάλης Βουτσιάς.

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης (22/11, 15:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (1ος όμιλος).

Μαγνητική ο Παυλίδης

Ο Μπάμπης Παυλίδης ήταν ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού αγώνα με τον ΑΟ Καρδίας. Ο 24χρονος μέσος χτύπησε στο γόνατο και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική από τον γιατρό του ΑΡΗ, Βαγγέλη Πανταζή, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Από εκεί και μετά, οι Νίκος Γεωργιάδης (κάκωση κάτω κνημοπερονιαίου) και Γκαέλ Ν’ Λουντούλου (αιμάτωμα στον αριστερό τετρακέφαλο) συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας.




Πηγή: arisfc.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου