Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΚΟΚΕ: "Ο ΚΟΥΠΕΡ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ"


O Σέρχιο Κόκε βρέθηκε στο στούντιο του YellowRadio 92,8 και παραχώρησε μια πολύ ωραία συνέντευξη. Δείτε ένα απόσπασμα από αυτά που απάντησε ο Ισπανός.


Για τα χρόνια που ήταν στον ΑΡΗ: «Ήταν από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Είχαμε πολύ καλή ομάδα και αυτό φιανόταν και από τα αποτελέσματα. Μετάνιωσα που έφυγα από τον ΑΡΗ, αλλά δε γινόταν αλλιώς. Γνωρίζουμε όλοι τα θέματα της ομάδας τότε και δεν υπήρχε άλλη επιλογή για τους γνωστούς λόγους».

Για τους τελικούς που πήγε με τον ΑΡΗ: «Ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας μου και ειδικά με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος μας στήριξε και με το παραπάνω και πιστεύαμε στις νίκες και με τη βοήθεια των οπαδών μας. Δυστυχώς, δε κερδίσαμε και δε μπορέσαμε να κάνουμε τον κόσμο μας να χαρεί».

Για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Ήταν ενας προπονητής που δεν άκουγεται τίποτα άλλο και κανένα και κοιτούσε μόνο τη δουλειά του και το πως θα κάνει καλύτερη την ομάδα. Έπρεπε να μείνει στον ΑΡΗ 2-3 χρόνια ακόμα».

Για τον Μπάγεβιτς: «Ήταν ένας προπονητής που όλοι ήμασταν "respect" μπροστά του. Τον σεβόμασταν και αυτός ήταν πολύ καλός στη δουλειά του».

Για τις καλύτερες στιγμές του με τον ΑΡΗ: «Ήταν τα παιχνίδια με την Ατλέτικο και τις νίκες που κάναμε, ο τελικός με τον Παναθηναϊκό που δεν καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε και η νίκη μέσα στη Τούμπα επί του ΠΑΟΚ με 0-1».

Για την επιστροφή του στον ΑΡΗ: «Είχα συμφωνήσει και με τους τρεις προέδρους και με τον κ. Γαλανό και με τον κ. Αρβανιτίδη και με τον κ. Καρυπίδη. Με τον τελευταίο έγινε το ''deal'' και ξαναήρθα στον ΑΡΗ. Θέλω να δω ξανά τον ΑΡΗ στη Super League και μετά βλέπουμε τι θα γίνει για την καριέρα μου».

Για τους πιο δύσκολους αντιπάλους: «Πιο δύσκολος ήταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, δε τον περνούσες με τίποτα και ο Κρίστι Βαγκέλι, αλλά ήμασταν συμπαίκτες (γέλια)».

Για το τρόπο παιχνιδιού που αρέσει στον ίδιο: «Δε μου αρέσει το τρέξιμο, εγώ είμαι για μπάλα, το τρέξιμο είναι για άλλους (γέλια).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου