Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΜΦΩΝΙΑ(;) ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ - ΙΔΡΥΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΡΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ!

Κοντά σε συμφωνία με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία

Την «επόμενη μέρα» φαίνεται πως σκέφτεται ήδη ο Θοδωρής Καρυπίδης, καθώς η πορεία της ομάδας είναι τέτοια που η άνοδος στη Φούτμπολ Λιγκ μοιάζει δεδομένη, παρότι απομένει ακόμα ο δεύτερος γύρος.

Η σύσταση της ΠΑΕ το καλοκαίρι, φαίνεται να μονοπωλεί τις σκέψεις του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο οποίος όπως υποστηρίζει το στενό του περιβάλλον, βρίσκεται σε επαφές με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία από τη Νέα Υόρκη, προκειμένου να τον στηρίξει οικονομικά, μέσω επένδυσης στους «κιτρινόμαυρους», εφόσον χρειαστεί, όταν θα γίνει γνωστό το μετοχικό κεφάλαιο της νέας ΠΑΕ.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές είχαν ραντεβού τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συμπόρευσης από την επόμενη σεζόν με τον ομογενή επιχειρηματία να δείχνει πολύ θετικός στο ενδεχόμενο ενασχόλησης του με τον ΑΡΗ. Mάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που θα ασχοληθεί με το τομέα του ποδοσφαίρου.

Το ρεπορτάζ έρχεται σε άμεση συνάρτηση και με την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, το οποίο γνωστοποίησε ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα αναμένεται να μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να δώσει μία σειρά φιλικών παιχνιδιών με ομάδες της ομογένειας και όχι μόνο.



Στο τραπέζι η ιδέα ίδρυσης συνδέσμου φίλων ΑΡΗ στη Νέα Υόρκη

Ανάμεσα στα όσα συζητήθηκαν μεταξύ του Θοδωρή Καρυπίδη, αλλά και του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία που σκέφτεται για πρώτη φορά να επενδύσει στο χώρο του ποδοσφαίρου, ως «συμπαίκτης» του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος το καλοκαίρι ήταν και η ίδρυση ενός συνδέσμου φίλων Άρη στη Νέα Υόρκη.

Επί της ουσίας, αμφότεροι αναμένεται να στηρίξουν οικονομικά ένα τέτοιο εγχείρημα, ώστε να συσπειρώσουν τον κόσμο της ομογένειας που υποστηρίζει τον Άρη στην αμερικανική μεγαλούπολη και όχι μόνο. Οι όποιες συζητήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα θα μόλις οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια και επισημοποιήσουν την συνεργασία τους, κάτι που βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο.




Πηγή: pressaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου