Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ"


Ο Λευτέρης Αρβανίτης βρέθηκε στη σημερινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ στη μπουτίκ της ομάδας στο Αλεξάνδρειο και εξήρε για άλλη μια φορά τη σημαντική συμβολή του κόσμου που στηρίζει δυναμικά τη προσπάθεια.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ τόνισε αρχικά: "Είναι πάρα πολύ ωραία. Να δώσω συγχαρητήρια στο τμήμα μάρκετινγκ που ετοίμασε όλα αυτά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε πάρα πολλά μικρά παιδιά και που έρχονται στο γήπεδο και στις εκδηλώσεις που κάνουμε για τις μέρες που έρχονται. Να πούμε χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλο το κόσμο και ειδικά στους Αρειανούς".

Ρωτήθηκε αν τέτοιες εκδηλώσεις βγάζουν την ομάδα προς τα έξω και απάντησε: "Η αλήθεια είναι ότι είχε ανάγκη ο ΑΡΗΣ από εξωστρέφεια και αυτό που πρέπει να βγάζει προς τα έξω και στην κοινωνία. Βήμα – βήμα κάνουμε κι αυτά τα πράγματα, όπως βήμα – βήμα πάμε σε όλα τα κομμάτια μέσα στην ομάδα, οικονομικό, διοικητικό, αγωνιστικό".

Σε ερώτηση για το αν έχει ξεκινήσει η διαδικασία "γέννησης" νέων φιλάθλων απάντησε: " Έχει πέσει στο τμήμα μας το μεγάλο βάρος να κρατήσει τον κόσμο του ΑΡΗ περήφανο, να κάνει νέους φιλάθλους, μικρά παιδάκια να φορούν τη φανέλα μας. Προσπαθούμε, όσο μπορούμε, να το σηκώσουμε και να το πάμε ακόμα παραπέρα ώστε σιγά σιγά να επανέλθει και το ποδοσφαιρικό τμήμα εκεί που πρέπει και να συνεχίσει ο ΑΡΗΣ να μεγαλουργεί, να κάνει φιλάθλους, να παρεμβαίνει στην κοινωνία, να προσφέρει στην Ελλάδα πράγματα, αυτά που επί 101 χρόνια έκανε αυτός ο Σύλλογος".

Καταλήγοντας, στάθηκε και στη προσέλευση του κόσμου στο Παλέ φέτος, όπου υπάρχει όσος κόσμος υπάρχει σε όλα τα άλλα γήπεδα της Α1: "Ο ΑΡΗΣ είναι μια τεράστια ομάδα, τεράστιο αθλητικό μέγεθος. Ποτέ δε σταμάτησε να υπάρχει. Ο κόσμος επιβραβεύει τη προσπάθεια που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που πρέπει. Η προσέλευση του κόσμου δείχνει το μεγαλείο του Συλλόγου και τη μεγάλη μάζα φιλάθλων που έχουμε σε όλη την Ελλάδα, γιατί όπου κι αν πάμε έχουμε τον κόσμο να μας βοηθάει και να υποστηρίζει την ομάδα σε ότι κάνει".



Πηγή: pressaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου