Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΑΕ (pics)


Ομάδα και κόσμος έγιναν ένα στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ, σήμερα το μεσημέρι στη μπουτίκ, στο Αλεξάνδρειο!

Οκάρο Γουάιτ, Τζερέλ Μακ Νιλ, Τζαμέλ Χάγκινς, Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Φλιώνης, Νίκος Δίπλαρος, Τάσος Δήμας και Βασίλης Χρηστίδης, σε ρόλο Άγιου Βασίλη, μοίρασαν δώρα σε μικρά παιδιά που κατέκλυσαν τη μπουτίκ και δε σταμάτησαν να φωτογραφίζονται και να μαζεύουν αυτόγραφα!

Εκεί ήταν και δύο παλιές δόξες του ΑΡΗ, ο Χάρης Παπαγεωργίου και ο Βασίλης Λυπηρίδης, οι οποίοι επίσης υπέγραφαν αυτόγραφα και ξενάγησαν αρκετούς φιλάθλους στο Μουσείο του ΑΡΗ.

Ο μπασκετικός ΑΡΗΣ λειτουργεί αρκετά καλά πλέον και σε επίπεδο μάρκετινγκ και αυτή η εξωστρέφεια μόνο σε καλό θα βγάλει στο μέλλον. Εκατοντάδες μικρά παιδιά με τους γονείς βρέθηκαν σήμερα στο Αλεξάνδρειο για να δουν από κοντά αυτούς που θαυμάζουν και χειροκροτούν στο γήπεδο.

Οι παίκτες το απόλαυσαν, χάρηκαν που "ζυμώθηκαν" μέσα στον κόσμο και φυσικά έγιναν αποδέκτες συγκεκριμένων μηνυμάτων. Ακούστηκαν πολλά "ευχαριστώ" για την πορεία μέχρι σήμερα, αλλά και παραινέσεις για διπλό στους αγώνες που έρχονται με Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ!











Πηγή: pressaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου