Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΕΜΦΑΤΙΚΗ ΝΙΚΗ (5-0) ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ!


Μετά από καιρό, ο ΑΡΗΣ συνδύασε ουσία και αποτέλεσμα κόντρα στον Έβρο Σουφλίου, τον οποίο κέρδισε άνετα με 5-0 στο τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, αλλά και του 2015.

Δύο γκολ ο Κυβελίδης, από ένα Κόκε, Πόι και Κωνσταντινίδης. Με τη νίκη τους αυτή οι «κιτρινόμαυροι» και σε συνδυασμό με την ήττα του Νέστου, αύξησε και πάλι τη διαφορά από τον δεύτερο στους 10 βαθμούς!

Με τον ΑΡΗ να πραγματοποιεί το πιο ουσιαστικό του ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα, απέκτησε προβάδισμα νίκης έναντι του Έβρου Σουφλίου, καθώς κατάφερε να σκοράρει τρεις φορές με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λεωνίδα Κυβελίδη, ο οποίος «σέρβιρε» το πρώτο γκολ και πέτυχε τα υπόλοιπα δύο.

Στο 19΄ ο Κυβελίδης, μόνος απέναντι στον Μπινόπουλο, γύρισε στον Κόκε ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 1-0 στη δεύτερη φετινή συμμετοχή του Ισπανού στην αρχική ενδεκάδα. Ο δημιουργός του 1-0, ανέλαβε δράση στη συνέχεια και με δύο προσωπικά του τέρματα, έδωσε αέρα τριών τερμάτων στο σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου.

Αρχικά στο 34΄μετά από ωραίο γύρισμα του Ν΄Λουντούλου και πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή πέτυχε το 2-0 και έπειτα στο 38΄, όταν και σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους και με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπινόπουλου για το 3-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος.

Η εμφάνιση και το σκορ του πρώτου μέρους, μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία το δεύτερο 45λεπτο με τον ΑΡΗ να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνει ένα ακόμα γκολ. Ημιτελείς έμειναν οι προσπάθειες των Ν΄Λουντούλου και Πόι, με τα σουτ των δύο παικτών του ΑΡΗ στο 58΄και στο 67΄, αντίστοιχα, να περνούν αουτ.

Η σημερινή παράσταση του ΑΡΗ, συνεχίστηκε με τον Μάουρο Πόι στο 76΄με δυνατό σουτ από τη μεγάλη περιοχή, μετά από πάσα του Τάτου να κερδίζει τον Μπινόπουλου για το 4-0! Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 86΄με το πρώτο του φετινό τέρμα ο Κωνσταντινίδης, με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Μελισσά.

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Καζναφέρης, Σαμαράς, Ρόβας (38΄λ.τρ. Καλογέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης (46΄Βουτσιάς), Πόι, Ν΄Λουντούλου, Κόκε, Τάτος, Κυβελίδης (67΄Κωνσταντινιδης)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Δ. Χατνάκης): Μπινόπουλος, Αλεξίου, Μπάμνιος, Χατζάκος, Λίτσιος (78΄Λουϊζίδης), Δραγανίδης, Πιτσόκος, Χιζανασβίλι, Λίτσκας, Ζεκερίδης, Μερτίκας (59΄Εμρέ)




Πηγή: pressaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου