Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ"


Αναλυτικά όσα είπε:

«Μπορεί να μην αγωνίστηκα, όμως, η ομάδα έπαιξε φοβερό μπάσκετ και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Όλα τα παιδιά πήγαν καλά και πήραμε μια μεγάλη νίκη που μας έδωσε την πρώτη θέση στον όμιλο».

Για την αξία της πρωτιάς στον όμιλο: «Ξέραμε από την αρχή ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα δύσκολο όμιλο. Κοιτούσαμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάναμε ταμείο και θα βλέπαμε αν μπορούσαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση, κάτι που θα ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Μετά τη νίκη στο Καζάν είδαμε ότι μπορούμε να έχουμε και ένα καλύτερο πλασάρισμα. Η χθεσινή νίκη μας έδωσε την πρωτιά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό».

Για το αήττητο του Αλεξανδρείου: «Ο κόσμος του ΑΡΗ και ειδικά αυτό το γήπεδο έχει άλλη αύρα. Ένα γεμάτο Παλέ μας βοηθάει να δίνουμε όχι μόνο το 100% αλλά πολύ παραπάνω, ενώ για τον αντίπαλο κάνει το γήπεδο κατηφορικό. Αισθάνομαι υπέροχα με αυτόν τον κόσμο, τον έζησα ως αντίπαλος, όμως, το συναίσθημα είναι διαφορετικό. Αλλιώς να στο λένε και αλλιώς να το ζεις ο ίδιος».

Για τις απαιτήσεις του κόσμου: «Ο ΑΡΗΣ έχει μπασκετικό κόσμο, είναι γνωστό αυτό. Η ομάδα προσπαθεί μέσα από το καλό μπάσκετ να φέρει και τα αποτελέσματα και μέχρι στιγμής αυτό το έχει καταφέρει. Σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη, αλλά παρ’ όλα αυτά πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να μην πετάμε στα σύννεφα. Είμαστε ακόμη στο Δεκέμβριο και σιγά σιγά είμαστε σταθερά καλύτεροι».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε τώρα το ματς με τον Απόλλωνα Πατρών που είναι μια ομάδα με καλούς παίκτες, ενώ πρόσφατα άλλαξε και προπονητή. Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, όμως, αν είμαστε σοβαροί στο ελάχιστο θα κερδίσουμε. Ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που είναι αυτή τη στιγμή η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ευρώπη και μετά το ματς που περιμένουν όλοι με τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα η κλήρωση είναι κακή, όμως, αυτή είναι και δεν μπορούμε να την αλλάξουμε. Όμως θα πάμε εκεί και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».



Πηγή: metrosport (συνέντευξη στο metropolis)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου