Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΧΑΓΚΙΝΣ: "ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ"


Ο Τζαμέλ Χάγκινς είναι ενθουσιασμένος από τον κόσμο του ΑΡΗ και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία του, ενώ δεν θέλησε να θέσει στόχους για την επόμενη φάση του EuroCup, μένοντας πιστός στο μότο της ομάδας που είναι: "Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".


Ο Αμερικανός σέντερ του ΑΡΗ τόνισε αρχικά για την νίκη επί της Μπάνβιτ: " Ήταν σίγουρα μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, παίξαμε εξαιρετικά στην άμυνα και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη. Η εμπειρία από τον πρώτο αγώνα στην Τουρκία μας βοήθησε πάρα πολύ, ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε, πως να αμυνθούμε καλύτερα και τα καταφέραμε", ενώ πρόσθεσε για την απόδοση της ομάδας: " Όσο δενόμαστε ο ένας με τον άλλο, τόσο καλύτερη γίνεται η ομάδα. Ξέρουμε ο ένας τον άλλο, αλλά θα γίνει καλύτερο το επίπεδο της σχέσης μας μέσα στην ομάδα και αυτό θα μας βοηθήσει να παίξουμε ακόμα καλύτερα".

Για τον εαυτό του είπε: "Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στο να κερδίζω παιχνίδια με τον ΑΡΗ. Αγαπάω την ομάδα και την Θεσσαλονίκη, περνάω πολύ ωραία και θέλω περισσότερες νίκες".

Ο Τζαμέλ Χάγκινς αναφέρθηκε και στην βοήθεια του κόσμου, λέγοντας: "Οι φίλαθλοι μας είναι φανταστικοί, τους χρησιμοποιούμε προς όφελος της ομάδας, μας δίνει ενέργεια και δύναμη. Κάθε φορά που παίζουμε στο "Nick Galis Hall" ξέρουμε ότι θα έχουμε μία έξτρα ώθηση. Όλοι οι αντίπαλοι πρέπει να φοβούνται όταν έρχονται στην έδρα μας γιατί δεν παίζουμε απλά πέντε εναντίον πέντε".

Αναφορικά με την επόμενη φάση είπε: "Θα κοιτάμε αγώνα με αγώνα, θέλουμε να έχουμε μία καλή παρουσία και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια. Πρέπει κάθε βράδυ να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δεν θέλω να θέσω στόχους για την επόμενη φάση, απλά να κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωρίστα και πάντα να προσπαθούμε για το καλύτερο". 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου