Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

EΚΤΟΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ - "ΜΕΣΑ" Ο ΚΟΚΕ


Νοκ άουτ ο Γεωργιάδης

Οι νέες ενοχλήσεις στο πόδι τον θέτουν, μάλλον, εκτός του αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου. Ο 32χρονος μπακ τίθεται εκτός του κυριακάτικου αγώνα ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα με το πόδι του.

Νωρίτερα θα ξεκινήσουν οι διακοπές των Χριστουγέννων για τον Νίκο Γεωργιάδη, που όπως φαίνεται είναι σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί στον τελευταίο αγώνα για το 2015. Ο έμπειρος μπακ του ΑΡΗ αισθάνεται στα τελευταία δυο παιχνίδια εκ νέου ενοχλήσεις στο πόδι του, από το κάταγμα που είχε υποστεί στο παιχνίδι με τον Νέστο, πρήστηκε αρκετά από την υπερπροσπάθεια στη Δράμα και προκειμένου να μην χειροτερέψει θα μείνει εκτός από τον αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου ώστε παράλληλα με την διακοπή να επιστρέψει όντας 100% έτοιμος.


Επιστρέφει ο Κόκε

Πολύ πιθανή η χρησιμοποίηση του Ισπανού στο βασικό σχήμα την Κυριακή. Οι τραυματισμοί και η δυναμικότητα του αντιπάλου επιφέρουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

Συνταγή Θύελλας Φιλώτα είναι πιθανό να ακολουθήσει ο Νίκος Αναστόπουλος όσον αφορά την ενδεκάδα του αγώνα με τον Έβρο Σουφλίου.

Η χαμηλή –θεωρητικά πάντα- δυναμικότητα του αντιπάλου σε συνδυασμό με κάποιους τραυματισμούς, αναγκάζει τον προπονητή του ΑΡΗ να αλλάξει την ενδεκάδα και να παίξει με πιο επιθετικό σχήμα. 

Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε εκ νέου στην ενδεκάδα τον Σέρχιο Κόκε, με τον Τάτο να γυρίζει λίγο πιο πίσω. Ως εξάρι θα είναι ένας εκ των Ρόβα- Καλογέρη και ο Καζναφέρης πιθανότατα θα καλύψει το κενό του Γεωργιάδη στο δεξί άκρο.



Πηγή: allaboutaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου