Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΟΪ: "ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ"


Ο Μάουρο Πόϊ, διανύει τη δεύτερή του σεζόν στον Αρη και συνεπώς δικαιούται να κάνει συγκρίσεις σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν.


"Σίγουρα πολλά πράγματα έχουν αλλάξει σε σχέση με πέρυσι. 'Eχουν έρθει πολλοί καινούριοι ποδοσφαιριστές, καθώς και καινούριος προπονητής. Επίσης, έχει αλλάξει το επίπεδο του πρωταθλήματος κι αυτό το λέω γιατί πέρυσι υπήρχαν ομάδες οι οποίες ήταν λίγο καλύτερες".

Για το σήμερα, τόνισε: "Έχουμε κάνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, καθώς έχουμε πάρει διαφορά από τις άλλες ομάδες. Μακάρι έτσι να είναι και ο δεύτερος γύρος, ώστε να παίξουμε καλύτερα και να ευχαριστηθεί ο κόσμος περισσότερο το ποδόσφαιρο".

Τέλος, αναφερόμενος στην κακή απόδοση της ομάδας, με αποκορύφωμα το ματς με το Κοκκινόχωμα, ο Αργεντίνος την προσπέρασε λέγοντας: "Σίγουρα το τελευταίο ματς είναι το χειρότερο που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα υπάρχουν ημέρες στις οποίες τα πράγματα δεν θα πηγαίνουν καλά. Το σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να παίρνουμε τους τρεις πόντους της νίκης".  


Γεωργιάδης: "Γνωρίζουν πως είναι υποδεέστεροι"         


Στη media day του Αρη τοποθετήθηκε και ο Νίκος Γεωργιάδης: "Το πρώτο που κοιτάμε είναι οι βαθμοί. Η διακοπή που ακολουθεί μέσα στις γιορτές θα είναι συν για εμάς. Θα έχουμε διαφορά 10 βαθμών και παραπάνω, δεν θα μας πιέζει ο χρόνος και θα δώσουμε βάση να φτιάξουμε ομάδα που θα προσφέρει και θέαμα".

Ο δεξιός μπακ των κιτρίνων, κατέληξε λέγοντας: "Εγώ πέρυσι είχα έρθει στο μέσον του πρωταθλήματος και από τότε που ήρθα συνεχώς η ομάδα κυνηγούσε στη βαθμολογία. Φέτος μπήκαμε από την αρχή μπροστά και μας κυνηγάνε οι άλλοι! Βλέπετε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να μας ακολουθήσουν και νομίζω πως οι ίδιοι οι αντίπαλοί μας γνωρίζουν πως είναι υποδεέστεροι"! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου