Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΟΚΑΡΟ ΓΟΥΑΪΤ: "ΑΠΟ 'ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ"


Ο άσσος του ΑΡΗ, στις δηλώσεις του για τον αγώνα με την Μπάνβιτ, τόνισε ότι υπάρχει κίνητρο στους παίκτες, ενώ αναφέρθηκε στο "πρόβλημα" που αντιμετωπίζει στο να φορτώνεται νωρίς με πολλά φάουλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Τις τελευταίες μέρες έχουμε επικεντρώσει όλη μας την προσοχή στον αγώνα αυτό. Παρότι έχουμε προκριθεί είναι πολύ σπουδαίο παιχνίδι για εμάς στην προσπάθειά μας να προχωρήσουμε και θα παλέψουμε για τη νίκη.

Είναι μεγάλο κίνητρο η πρώτη θέση. Είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς, οπότε σίγουρα αποτελεί έξτρα κίνητρο η νίκη για να τελειώσουμε ιδανικά την πρώτη φάση.

Προσωπικά, θα πρέπει να μείνω μακριά από τα προβλήματα με τα φάουλ. Στο πρώτο φορτώθηκα από πολύ νωρίς με φάουλ και δεν μπόρεσα να βοηθήσω όπως ήθελα την ομάδα μου. Από κει και πέρα, ως ομάδα έχουμε καταστρώσει το πλάνο μας, θα προσπαθήσουμε να το εφαρμόσουμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Τα φάουλ είναι θέμα συγκέντρωσης. Είναι η δεύτερη χρονιά μου ως επαγγελματίας. Θα πρέπει να είμαι 100% και αυτό είναι κάτι που το δουλεύω. Στο παιχνίδι θέλω να είμαι προσηλωμένος από το ξεκίνημα ως το τέλος.

Είναι λογικό κατά κάποιο τρόπο το να υπάρχει ο κίνδυνος της χαλάρωσης. Ο κόουτς Πρίφτης μας κάνει κήρυγμα τις τελευταίες μέρες να μην εφησυχάσουμε μόνο και μόνο επειδή προκριθήκαμε. Αφού έχουμε την ευκαιρία γιατί να μην πάρουμε την πρώτη θέση. Οπότε, είμαστε συγκεντρωμένοι. Παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και δεν θέλουμε να χάσουμε. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα παλέψουμε".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου