Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ(;)


Ο ΑΡΗΣ στρέφεται πλέον «ζεστά» στην κοινοτική αγορά, στη προσπάθειά του να καλύψει το κενό του «Τσούπκο» με έναν παίκτη που θα αγωνίζεται στη φροντλάιν. 


Τα παιχνίδια των «κιτρινόμαυρων», τον επόμενο μήνα, είναι πολλά και σημαντικά, γεγονός που καθιστά αδύνατη την αναμονή της αποθεραπείας του παίκτη. Ο Πρίφτης ξέρει ότι πρέπει να βρει παίκτη και να τον βρει το συντομότερο δυνατόν, κάνοντας παράλληλα τη καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ήδη, οι συνεργάτες του «σκανάρουν» πιο εντατικά την κοινοτική αγορά, προσπαθώντας να προσεγγίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις διαθέσιμες επιλογές και να πάνε σε μια λύση ουσίας. Ο Λι εξακολουθεί να απασχολεί τον Πρίφτη αλλά όχι πολύ ζεστά, ενώ καθημερινά συγκεντρώνονται στοιχεία για νέους προτεινόμενους παίκτες.

Φυσικά, όλες οι παραπάνω εξελίξεις δεν αλλάζουν την νέα σκέψη προπονητών και διοίκησης, για την απόκτηση Έλληνα σέντερ. Ειδικά αν τα δεδομένα αλλάξουν στην περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα, που είναι η δυσκολότερη αλλά και ποιοτικότερη όλων, ο ΑΡΗΣ - ακόμη και αν πάρει κοινοτικό παίκτη - θα κινηθεί για την απόκτησή του. 



Πηγή: arena

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου