Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

"ΘΕΡΜΟΣ" Ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΓΙΑ ΑΡΗ!


Η περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες που "έπεσαν" στο τραπέζι τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με την πιθανή μεταγραφική ενίσχυση του ΑΡΗ για την φετινή περίοδο. Αλλά και από τις δυσκολότερες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εγκαταλείφθηκε.

Ο Έλληνας σέντερ ο οποίος αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα με την Ζαλγκίρις Κάουνας, ήταν μία καλή επιλογή καθώς πέρα από την αγωνιστική του αξία, αγωνίζεται ως Έλληνας οπότε σε περίπτωση αντικατάστασης του Τσούπκοβιτς θα "άνοιγε" και μία ακόμη θέση κοινοτικού. Οι "κίτρινοι" ρώτησαν για την περίπτωση του Ίαν Βουγιούκα αλλά τα εμπόδια είναι πολλά. 

Το βασικότερο είναι η Ζαλγκίρις Κάουνας, η οποία προκρίθηκε στο TOP-16 της Ευρωλίγκα και δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει. Την στιγμή μάλιστα που ο Έλληνας σέντερ έχει μέσο όρο 11.3 πόντους και 4.1 ριμπάουντ, όντας από τους κορυφαίους της λιθουανικής ομάδας. Πλέον η Ζαλγκίρις θα έχει αγώνες για την Ευρωλίγκα μέχρι τις 10 Μαρτίου, όταν και ολοκληρώνεται το TOP-16 και σε περίπτωση φυσικά που δεν προκριθεί στα πλέι οφ. 

Στον ΑΡΗ δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του μιας και το πλάνο για τον Ίαν Βουγιούκα δεν ήταν για ένα συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς αλλά και για τον επόμενο, συνολικά για 1,5 χρόνο συνεργασίας, ενώ οι οικονομικές απαιτήσεις του Έλληνα σέντερ είναι μέσα στις δυνατότητες της ομάδας. Οπότε το θέμα ίσως να... επιστρέψει στο προσκήνιο και πάλι. 

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ίαν Βουγιούκας θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και θεωρεί τον ΑΡΗ ως ιδανική επιλογή ως επόμενο σταθμό της καριέρας του!




Πηγή: allaboutaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου