Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΙΓΚΕΣ"


Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Δημήτρη Κανελλάκη και Κυριάκο Κύρτσο φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης.


Αφορμή της συζήτησης ήταν η πρόκριση των «κιτρίνων» στην επόμενη φάση του EuroCup, καθώς και το πώς αισθάνεται ο πρόεδρος της ΚΑΕ για την ενθαρρυντική έναρξη του φετινού ΑΡΗ.


Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Αρβανίτης:


«Νοιώθουμε ότι βρισκόμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο σε όλα τα επίπεδα. Τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο διοικητικό και επικοινωνιακό κομμάτι. Φαίνεται ότι τα πράγματα μπαίνουν εκεί που έπρεπε να μπουν, ούτως ώστε η ομάδα να προχωρήσει και να φτάσει εκεί που όλοι θέλουμε» δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και συνέχισε λέγοντας για τη στήριξη του κόσμου που είναι μεγάλη:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό η σχέση διοίκησης – κόσμου – ομάδας και αντίστροφα. Τώρα με την ευκαιρία της έλευσης της οικογένειας Λάσκαρη ο κόσμος βλέπει ένα όραμα, στόχους. Βλέπει κάτι πολύ σπουδαίο που πάει να γίνει και στηρίζει ακόμη περισσότερο, έχοντας βέβαια δεδομένο ότι έχουμε ήδη 2700 εισιτήρια διαρκείας και μία πολύ καλή προσέλευση κόσμου σε κάθε παιχνίδι, είτε αυτό είναι Ευρωπαϊκό είτε αυτό είναι Ελληνικό πρωτάθλημα ή Κύπελλο. Ο Αρειανός στηρίζει, είναι πολύ απαιτητικός, ειδικά στο τμήμα του μπάσκετ που έζησε μεγάλες στιγμές».

Για τη πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του EuroCup και για το τι πιθανότητες έχει ο ΑΡΗΣ να προχωρήσει όσο πιο μακριά γίνεται: «Το πιστεύαμε ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση, άσχετα εάν δεν το λέγαμε. Απλά πετύχαμε να είμαστε ένα βήμα από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου. Η επόμενη φάση θα είναι πιο δύσκολη, αφού θα έχουμε την είσοδο στο θεσμό ομάδων από την Ευρωλίγκα, πιστεύω όμως με σκληρή δουλειά και τα κεφάλια μέσα θα πάμε πολύ καλά και σε αυτή τη φάση».

Για το εάν ο ΑΡΗΣ διαλέξει FIBA ή Euroleague: «Δεν έχουμε απαντήσει ακόμη το συγκεκριμένο δίλημμα, γιατί αναμένουμε τι θα προτείνει η FIΒΑ! Ως πολιτική, όμως, εμείς δεν είμαστε σύμφωνοι με κλειστές λίγκες. Αναμένουμε…»

Για τα μεταγραφικά σενάρια και για τη τοποθέτηση του Νίκου Λάσκαρη για αναβάθμιση του ρόστερ μετά το διπλό στο Βουκουρέστι: «Ο κύριος Λάσκαρης τοποθετήθηκε πολύ σωστά, σημειώνοντας ότι η κίνηση που θα γίνει, εάν γίνει, θα είναι να δώσει το κάτι παραπάνω και θα κάνει τη διαφορά στο υφιστάμενο ρόστερ»

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα δώσει ο ΑΡΗΣ τις ημέρες των Χριστουγέννων: «Χωρίς να ευθυνόμαστε θα ταλαιπωρηθούμε και θα χρειαστεί να δώσουμε δύο σημαντικούς αγώνες σε διάστημα δύο ημερών. Δε θα κάτσουμε να κλαίμε φυσικά, θα πάμε να αγωνιστούμε και να πάρουμε τις νίκες».


Tέλος, ο πρόεδρος της ΚΑΕ έστειλε κάλεσμα στους απανταχού φίλους του ΑΡΗ να δώσουν δυναμικό παρών και να γεμίσουν για ακόμη έναν αγώνα το Nick Galis Hall στο παιχνίδι πρωτιάς για τον 4ο όμιλο του EuroCup με την Μπάνβιντ (16/12, 19:00). 




Ακολουθήστε μας στα social media:

FB Page ARIS Fans
Instagram aris_fans_official
Twitter aris_fans_official


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου