Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 1,5 ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ!


Ο ΑΡΗΣ δείχνει να μπαίνει δυναμικά στην υπόθεση Παπανικολάου, με τον Νίκο Λάσκαρη να είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να κάνει την μεγάλη μεταγραφή. 

Όμως τα δεδομένα από την πλευρά του παίκτη δεν έχουν διαφοροποιηθεί, παρά την πρόταση για συνεργασία 1,5 χρόνου.

Οι "κίτρινοι" θέλουν να δείξουν ότι υπολογίζουν στον Κώστα Παπανικολάου και ότι πάνω του θέλουν να χτίσουν τον νέο ΑΡΗ, κάνοντας την σχετική πρόταση για συνεργασία 1,5 χρόνου, αλλά φαίνεται ότι ο Έλληνας άσος παραμένει σταθερός στην άποψη του και στα θέλω του. Ότι δηλαδή θα αναζητήσει ένα συμβόλαιο με ομάδα της Ευρωλίγκα για το επόμενο εξάμηνο, ώστε να είναι ελεύθερος το καλοκαίρι. Βέβαια, σκέφτεται και το σενάριο του 1,5 χρόνου σε ομάδα της Ευρωλίγκα. 

Ο ΑΡΗΣ θα προσπαθήσει να πιέσει για μία άμεση απάντηση, προκειμένου να μπορέσει να φανεί αν τελικά υπάρχει η διάθεση από την πλευρά του αθλητή να σκεφτεί την επιλογή των "κιτρίνων", ώστε να προχωρήσουν οι συζητήσεις. Ο χρόνος θεωρητικά όσον αφορά το δικαίωμα μεταγραφών στο EuroCup πιέζει μιας και ο ΑΡΗΣ θα έχει περίπου μία εβδομάδα να το πράξει μετά τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με την Άλμπα στο Βερολίνο.



Πηγή: allaboutaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου