Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

"ΠΑΝΟΠΛΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Ο.Α.Κ.Α. (Κυριακή 17/01, 16:30, NS3), για τη 14η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall», της οποίας προηγήθηκε ανάλυση του αντιπάλου μέσω βίντεο. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του. Η αποστολή του ΑΡΗ αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και σ’ αυτή θα συμμετάσχουν οι εξής καλαθοσφαιριστές:

Βασίλης Ξανθόπουλος, Μιχάλης Πελεκάνος, Slaven Cupkovic, Δημήτρης Φλιώνης, Okaro White, Dominic Waters, Θόδωρος Ζάρας, Jamelle Hagins, Jake Cohen, Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Σίμτσακ, Jerel McNeal


Πρίφτης: «Κανένα περιθώριο χαλάρωσης» 


Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε στο www.arisbc.gr για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό:  

«Στη συνέχεια των σερί εκτός έδρας αναμετρήσεων, μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας, στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ποιότητα και το βάθος του αντιπάλου είναι δεδομένα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στην έδρα του Παναθηναϊκού». 

Συνεχίζοντας ο κόουτς του ΑΡΗ είπε: «Όπως φάνηκε και από τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, η συγκέντρωση στην άμυνα για 40 λεπτά είναι απαραίτητη, αφού ακόμα και λίγα λεπτά χαλάρωσης απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο μπορούν να αλλάξουν το στάτους της αναμέτρησης. Η ενέργεια, ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου