Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΪΜΙΚ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΠΑΤΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!


Ο ΑΡΗΣ μπαίνει στη τελική ευθεία της προσπάθειας ενίσχυσής του, καθώς οι υποχρεώσεις του αυξάνονται και η ομάδα χρειάζεται άμεσο φρεσκάρισμα, όπως φαίνεται απ' τις τελευταίες εμφανίσεις. 

Οι "κίτρινοι" περιμένουν την οριστική απάντηση του Εστεμπάν Μπατίστα, ο οποίος είναι θετικός να επιστρέψει στην Ελλάδα. Έχει ρωτήσει κι έχει μάθει σχετικά με το νέο ΑΡΗ του Λάσκαρη, ενώ και η οικονομική προσφορά που έχει καταθέσει ο ΑΡΗΣ είναι πολύ καλή - σύμφωνα με την Arena Press - καθώς του έχει προτείνει μηνιάτικο 40.000 δολάρια, ενώ στην Κίνα τώρα παίρνει 50.000. 

Το πρωτάθλημα εκεί τελειώνει τέλη του μήνα και ο Μπατίστα θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ελλάδα, εφ' όσον δεχθεί. Παράλληλα ο ΑΡΗΣ έχει κάνει κρούση και στον Άντριου Νέιμικ, που έμεινε ελεύθερος από τη Γερμανική Μπαϊρόιτ, ώστε να τον ενισχύσει στους επόμενους 3 ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο Αμερικανός είναι συμπαθής χαρακτήρας, άριστος αμυντικός, ξέρει και τον ξέρουν και η προσθήκη του δε θα χαλάσει τη "χημεία" της ομάδας. Οι εξελίξεις και στα δύο "μέτωπα" συνεχίζονται, μια και άλλες επιλογές δεν υπάρχουν "ορατές" στην αγορά - υπάρχει π.χ. ο Σέντρικ Σίμονς που έπαιξε σε Καβάλα και Ολυμπιακό, αλλά έχει καιρό να παίξει.


Πηγή: basketplus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου