Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

MCNEAL: "ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ"


Οι παίκτες του ΑΡΗ δείχνουν να έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί και πως κινδυνεύουν να καταστρέψουν ότι έχουν χτίσει. Αναζητούν τη λύση, αλλά όχι στα λόγια, στις πράξεις, όπως επεσήμανε και ο Τζερέλ Μακ Νιλ.

Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως: "Είχαμε δύο δύσκολα παιχνίδια εκτός, για όλους μας, τους παίκτες, το τεχνικό τιμ αυτό που μας πείραξε περισσότερο δεν είναι μόνο οι ήττες αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν και για εμάς είναι απαράδεκτο. Δεν υπάρχει γρήγορη απάντηση για τι έγινε, ούτε γρήγορη λύση. Απλά πρέπει να βγεις στο παρκέ και να επιστρέψεις στα βασικά. Να παίξουμε με μεγαλύτερη ενέργεια, πιο σκληρά και πιστεύω αν το κάνουμε θα επιστρέψουμε στο καλό μας πρόσωπο".

Ρωτήθηκε για το ότι η ομάδα έχει χάσει τις αρχές της κι αν οι παίκτες μιλούν για να βρουν τι φταίει και απάντησε: "Νιώθουμε άνετα μεταξύ μας, μιλάμε κάθε μέρα σχεδόν για την ομάδα. Αυτό το κακό μας πρόσωπο εμφανίστηκε εδώ και μία εβδομάδα, δεν είναι μεγάλο το διάστημα αλλά πρέπει να βρούμε λύση. Να παίξουμε με ενέργεια, με πάθος. Πάντα όταν υπάρχει κάποιο τέτοιο πρόβλημα πρέπει να επιστρέφεις στα βασικά, να γίνεσαι πιο δυνατός σωματικά και πνευματικά, να παίζεις πιο σκληρά, να προσπαθείς συνέχεια.

Όλοι στην ομάδα νιώθουμε άσχημα, απογοητεύσαμε τον κόσμο μας και το ξέρουμε. Νιώθουμε χειρότερα από αυτούς, να το πιστέψουν. Απλά πρέπει τώρα να δουλέψουμε, να βρούμε το τρόπο να αλλάξουμε την κατάσταση, να αντιδράσουμε".

Για το σημερινό παιχνίδι τόνισε: "Θα είναι παιχνίδι πολύ σκληρό, με επαφές. Έχουν καλούς παίκτες, πολλά ψηλά κορμιά, που παίζουν αρκετά δυνατά και θα πρέπει να ανταποκριθούμε. Θα είναι ένα τεστ για μας και πρέπει να μπούμε και να παίξουμε πολύ δυνατά".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου