Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΙΦΤΗΣ: "ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ"


Ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, εμφανίστηκε έντονα προβληματισμένος μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό

"Δεν έχω να πω πολλά. Ήταν άλλο ένα πολύ άσχημα βράδυ για εμάς. Ήμασταν πραγματικά απαράδεκτοι και ντρέπομαι για την εικόνα της ομάδος. Είναι μία πολύ δύσκολη χρονική στιγμή με διαδοχικά άσχημα αποτελέσματα και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να πάθουμε κρίσης ταυτότητας, αν είμαστε καλοί, αν είμαστε κακοί. Διότι πριν από δέκα ημέρες οι ίδιοι άνθρωποι ήμασταν αλλοι άνθρωποι. Θα συγκροτηθούμε, θα κάνουμε ότι μπορούμε... Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι σε δύο μέρες, με ταξίδι ενδιάμεσα και είναι δύσκολη η συνθήκη για εμάς, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να ανταπεξέλθουμε ή τουλάχιστον να παλέψουμε και να αγωνιστούμε. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την εμφάνισή του και την αντίδρασή του μετά από μια δύσκολη ήττα. Στο μπάσκετ υπάρχουν παραδείγματα στα οποία αλλάζει η εικόνα σε μία μέρα ή σε δύο. Αλλά όσο απλά λέγεται τόσο δύσκολο είναι το κάνεις. Και είναι πολύ μεγάλο  το κομμάτι της ψυχολογίας σε όλα όσα συζητάμε. Είναι το δυσκολότερο κομμάτι στον αθλητισμό να χειρίζεσαι τα συναισθήματά σου και να μπορείς να διατηρήσεις την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου".

Σπύρος Μούρτος: "Περνάμε δύσκολη περίοδο με αρνητικά αποτελέσματα, που σίγουρα έχουν πληγώσει το μυαλό μας και την αυτοπεποίθησή μας. Έχουμε ένα παιχνίδι την Τρίτη, ένα παιχνίδι που θα χαρακτήριζα τελικό και μπορεί να τα αλλάξει όλα. Όπως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε σήμερα μετά από μια δύσκολη ήττα, αυτό χρειαζόμαστε κι εμείς και πρέπει να αντιδράσουμε. Αν ξέραμε την εξήγηση για τις ήττες θα το διορθώναμε. Χρειαζόμαστε ένα καλό αποτέλεσμα για να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθησή μας"

Σάσα Τζόρτζεβιτς: "Ο Πάβλοβιτς ήταν πολύ ακριβής. Πρώτα απ' όλα, είμαι θετικός και σίγουρος για εμάς ως ομάδα, για αυτό έχουμε φτάσει έως εδώ. Αντιδράσαμε σωστά μετά από την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα. Συζητήσαμε κάποια πράγματα για την ψυχολογία και την ενέργεια και τα διορθώσαμε αμέσως, επανήλθαμε στους κανόνες μας, στα στοιχεία που απαιτούνται για καλό μπάσκετ. Ήμασταν καλά προετοιμαζέσμοι, συγκενρωμένοι κι είχαμε τρία δεκάλεπτα σκληρού μπάσκετ με όλα όσα διδάσκω και προσπαθώ να περάσω. Ήμασταν ακριβείς ως ομάδα"

Σάσα Πάβλοβιτς: "Ήταν σημαντική νίκη για εμάς ιδίως μετά την ήττα από τον Ευρθρό Αστέρα. Έπρεπε να αντιδράσουμε. Είχαμε ενέργεια, ήμασταν καλοί σε άμυνα κι επίθεση, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και φτάσαμε στη νίκη".



Πηγή: arisbc

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου