Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ "ΠΑΠ"!!!


Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΜetroSport» ο νεαρός φόργουορντ μέχρι το Σάβατο θα αναζητήσει συμβόλαιο σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ. Σε περίπτωση, που εισπράξει αρνητικές απαντήσεις θα πάρει το αεροπλάνο και θα επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Από εκείνη την στιγμή, θα αρχίσει να εκδηλώνεται και το ενδιαφέρον της ομάδας του ΑΡΗ. Θεωρείται αυτονόητο, ότι ο Παπανικολάου από τη στιγμή που θα αποφασίσει να επιστρέψι στην Ευρώπη θα γίνει το «μήλον της Έριδος» για πολλές ομάδες υψηλού επιπέδου.

Στη μάχη της διεκδίκησής του, ο ΑΡΗΣ, ο οποίος είχε συζητήσει και πάλι μαζί του πριν από δύο μήνες, έχει ως συγκριτικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι ο Παπανικολάου είναι δεμένος με την ομάδα και τον βάζει ως πρώτη επιλογή. Αυτό το γεγονός σε συνδυασμό με το ότι μετά την παρουσία του στο ΝΒΑ δε θα βάλει ως κίνητρο τα οικονομικά ανταλλάγματα, οι κίτρινοι έχουν τις προύποθέσεις, για να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Αυτό είναι πιθανό να συμβεί μετά τη Δευτέρα, και αν τελικώς αποσπάσει ο ΑΡΗΣ την υπογραφή του παίκτη, θα έχει πετύχει το εντυπωσιακότερο μεταγραφικό χτύπημα για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Ο 25χρονος διεθνής αγωνίστηκε σε 26 ματς με τη φανέλα της ομάδας του Denver, ενώ ήταν και βασικός σε έξι από αυτά. Είχε 2.6 πόντους με 41.2% στα δίποντα, 31.3% στα τρίποντα και 64.3% στις βολές, μαζί με 1.5 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ ανά 11.3 λεπτά συμμετοχής. Την είδηση μετέδωσε ένας από τους καλύτερους ρεπόρτερ στο ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊναρόφσκι μέσω του twitter. Μένει πλέον να επισημοποιηθεί η απόφαση των Νάγκετς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου