Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!


Αλλάζει οριστικά η στόχευση του ΑΡΗ στη φετινή σεζόν

Η διαφαινόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γ΄ Εθνική και η άνοδος που έρχεται, στρέφουν το ενδιαφέρον στο μέτωπο της εκκαθάρισης, χωρίς την ολοκλήρωση της οποίας δεν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα.

"Εκκαθάριση, τίποτ΄ άλλο!", είναι το σύνθημα που βγαίνει από τα χείλη όλων των παραγόντων του ΑΡΗ με πρώτο και καλύτερο τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος, πια, επισήμως, γίνεται μπροστάρης των εξελίξεων. Η επικείμενη επίσκεψή του στην Αθήνα και οι συναντήσεις που προγραμματίζει με τους θεσμικούς φορείς του ποδοσφαίρου, ακόμα και με τον Υφυπουργό, Σταύρο Κοντονή, μαρτυρούν πως έχει πάρει πολύ ζεστά την υπόθεση, διότι, πολύ απλά, δεν γίνεται αλλιώς…

Βεβαίως, το δικαστήριο της 25ης Φεβρουαρίου, το οποίο θα καθορίσει το τίμημα του πλειστηριασμού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου, καθυστερεί την πορεία της εκκαθάρισης και για το λόγο αυτό η νομική υπηρεσία των κιτρίνων επικεντρώνει σε όλα τα υπόλοιπα παρεμφερή ζητήματα, ώστε όταν τελειώσει η υπόθεση του τιμήματος, να είναι όλα έτοιμα για να τρέξουν οι εξελίξεις πιο γρήγορα.

Στόχος ένας και μοναδικός: Ο ΑΡΗΣ, να είναι έτοιμος, μήνα Μάϊο, να ξεκινήσει τις διαδικασίες σύστασης νέας ΠΑΕ, η οποία θα αδειοδοτηθεί και θα μπορέσει να πορευτεί, χωρίς περιορισμούς, στη Football League της επόμενης περιόδου.


Πηγή: novasport

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου