Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ ΟΙ ΛΙΘΟΥΑΝΟΙ!


Ο λιθουανικός Τύπος υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του ΑΡΗ στο χθεσινό αγώνα με τη Νεπτούνας, χαρακτηρίζοντας εφιάλτη για την ομάδα από την Κλαϊπέντα όσα έλαβαν χώρα χθες στο Αλεξάνδρειο!

Στο βασικό άρθρο της για τον αγώνα η Bakaru Expresas, τοπική εφημερίδα στην Κλαϊπέντα είχε τίτλο: "Η Νεπτούνας υπέστη συντριπτική ήττα" και μέσα στο κείμενο αναφέρεται, εκτός των λεπτομερειών του παιχνιδιού, στη παράδοση που έχει ο ΑΡΗΣ στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως και στο ότι ψηφίστηκε η καλύτερη ελληνική ομάδα του 20ου αιώνα!

H Lietuvos Rytas, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα στη Λιθουανία είχε τίτλο: "Ξέχασε να παίξει η Νεπτούνας στο Eurocup, ηχηρό χαστούκι" και επέλεξε μια ατάκα του Νταϊνιους Αντομάιτις για τον αγώνα: "Όχι , δεν ήταν αυτή η πραγματικότητα που περιμέναμε!".

Η ιστοσελίδα krepsinis.net, έκανε λόγο για εφιάλτη: "Η Νεπτούνας βυθίστηκε από την αρχή σε εφιάλτη. Δε ξύπνησε καν ελπίδες στη Θεσσαλονίκη".

Η ιστοσελίδα basketnews.lt, είχε τίτλο: "Η Νεπτούνας έχασε απελπιστικά στην Ελλάδα" και φιλοξενεί και δηλώσεις του Αντομάιτις για την… πραγματικότητα που συνάντησαν στο Παλέ!

Η ιστοσελίδα delfi.lt, ανέφερε: "Μια απελπιστική ήττα στην Ελλάδα το πρώτο παιχνίδι της Νεπτούνας στο Last32 του Eurocup".



Πηγή: pressaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου