Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΙΦΤΗΣ: "ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ"


Αναλυτικά όσα δήλωσαν προπονητές και παίκτες, στην επίσημη σελίδα του Eurocup:

Repesa Jasmin (Προπονητής EA7 Emporio Armani Milan)

"Σ' ένα σύντομο διαγωνισμό, όπως είναι το last 32 του Eurocup, είναι σημαντικό να προστατέψουμε την έδρα μας, ειδικά μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Βερολίνο. Πρέπει να παίξουμε με πολύ μεγαλύτερη ενέργεια απέναντι στον ΑΡΗ και να το κάνουμε αυτό για 40 λεπτά. Ας ελπίσουμε ότι οι οπαδοί μας θα καταλάβουν την αξία αυτού του παιχνιδιού."

Δημήτρης Πρίφτης (Προπονητής ΑΡΗ)

"Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, ίσως το δυσκολότερο στη φάση του last 32, απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκας. Η Αρμάνι έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της και νομίζω ότι έχουν κίνητρο μετά τον αποκλεισμό τους από την Ευρωλίγκα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί στην άμυνα και να τους κρατήσουμε χαμηλά στην επίθεση, για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην έδρα τους. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, έτσι θα πρέπει να κρατήσουμε την ενέργειά μας σε υψηλά επίπεδα."

Gentile Alessandro (Παίκτης EA7 Emporio Armani Milan)

"Όπως όλες οι ελληνικές ομάδες, ο ΑΡΗΣ είναι μια πολύ σκληρή, πολύ αθλητική ομάδα και της αρέσει να παίζει στο μισό γήπεδο. Έχουν ένα ισχυρό πυρήνα Ελλήνων παικτών που παραδοσιακά είναι πολύ σκληροί, συν κάποιους καλούς Αμερικάνους, ειδικά ο Οκάρο Γουάϊτ, που έπαιξε στη Μπολόνια πέρσι και ήρθαμε αντιμέτωποι αρκετές φορές. Χρειαζόμαστε μια νίκη μετά την ήττα στο Βερολίνο και είναι σημαντικό να προσεγγίσουμε έτοιμοι ψυχικά και σωματικά αυτό το παιχνίδι."

Σπύρος Μούρτος (Παίκτης ΑΡΗ)

"Η Αρμάνι είναι παραδοσιακή δύναμη της Ευρώπης και η αποστολή μας στην Ιταλία είναι πολύ δύσκολη. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα υψηλής ποιότητας, με ένα γεμάτο ρόστερ. Θα δώσουμε τα πάντα για να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πετύχουμε κάτι καλό στο Μιλάνο. Πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα για 40 λεπτά, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε τις σωστές επιλογές στην επίθεση. Αν τα κάνουμε αυτά, θα παραμείνουμε στο παιχνίδι μέχρι το τέλος." 



Πηγή: eurocupbasketball

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου