Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΜΠΑ!


Η νίκη και το +16 οι δύο στόχοι των «κίτρινων» απέναντι στην ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς

Ένα παιχνίδι μισή πρόκριση απόψε για τον ΑΡΗ, ο οποίος υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στις 19:00 (ET3), για την 4η αγωνιστική του «Last 32» του Eurocup.

Μία εβδομάδα μετά τον αγώνα του Βερολίνου, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται σε πρώτη φάση να πάρουν τη ρεβάνς από τους Γερμανούς και υπό προϋποθέσεις να καλύψουν τη διαφορά των 15 πόντων της ήττας τους στη «Mercedes Benz Arena».

Η νίκη επί του Αρκαδικού αποτέλεσε μία τονωτική ένεση για το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος περιμένει να δει απόψε μία πειστική εμφάνιση, ποντάροντας και στην ώθηση που δίνει στην ομάδα το Αλεξάνδρειο. Σε ένα ακόμη ματς ο τεχνικός του ΑΡΗ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ και για τον Σάσα Ομπράντοβιτς δεν προέκυψαν προβλήματα της τελευταίας στιγμής. 

Η Άλμπα προέρχεται από νίκη και καλή εμφάνιση για το θεσμό του Κυπέλλου Γερμανίας και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς αλλά και του Γουάτ, γνωρίζει ότι έχει πολύ δύσκολο έργο στην έδρα του ΑΡΗ, κυρίως λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργεί ο κόσμος.


Πηγή: allaboutaris

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου