Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΤΙΔΗΣ!


Σοκ προκαλεί η πληροφορία ότι ο άλλοτε επιθετικός της ΑΕΚ, του ΑΡΗ, της Βέροιας και του Λεβαδειακού είναι εκείνος που προκάλεσε το τραυματισμό αντιπάλου του στον αγώνα Αγ. Λουκάς - Πυρσός Πετριάς, για τη Β' κατηγορία της Πέλλας. 

Ο Γιώργος Κατίδης, που έχει φορέσει τη φανέλα και της Εθνικής Νέων, φόρεσε για ένα παιχνίδι (!) τη φανέλα της ομάδας του Αγίου Λουκά και στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πυρσό ήρθε σε συμπλοκή με αντιπάλους του. Παρά την αρχική πληροφόρηση που ήθελε και τους άλλους δύο να τραυματίζονται από τον ίδιο, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εκείνοι χτύπησαν μέσα στον γενικό χαμό που δημιουργήθηκε, καταλήγοντας στο νοσοκομείο! Αν κι αρχικά δεν είχε διαρρεύσει το όνομα του 23χρονου επιθετικού, πληροφορίες του SDNA από αστυνομικές πηγές επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τον πρώην άσο της Ένωσης, ο οποίος και καταζητείται για να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου! 

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο παίκτης αφορούν στα αδικήματα για σωματικές βλάβες, στο νόμο περί αθλητισμού, αλλά και για εξύβριση, όλα πλημμεληματικού χαρακτήρα. Ο Κατίδης έχει δηλωμένη κατοικία εκείνη της γιαγιάς του, ωστόσο προφανώς βρίσκεται σε άλλο σπίτι περιμένοντας να λήξει το αυτόφωρο, κάτι που θα γίνει σήμερα το βράδυ. 

Σε ό,τι αφορά το συμβάν που οδήγησε στην οριστική διακοπή του αγώνα στο 58ο λεπτό, ξεκίνησε από μία λεκτική διαμάχη του Κατίδη με αντίπαλό του. Οι δύο παίκτες ωστόσο δεν έμειναν μόνο στα λόγια, αφού ο νεαρός φορ χειροδίκησε και σε εκείνο το σημείο επενέβησαν και συμπαίκτες του θύματος. Παρ' όλα αυτά ακόμα δύο εξ αυτών δέχτηκαν χτυπήματα κι αποτέλεσμα αυτού να μεταφερθούν όλοι τους στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν και τους τρεις παίκτες να έχουν πάρει ήδη εξιτήριο.

Όσο για το πώς έφτασε ο Κατίδης να παίζει στα ερασιτεχνικά της Πέλλας, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είχε δελτίο κι ουσιαστικά θα έμπαινε παράτυπα να παίξει, αφού είχε δηλωθεί άλλος παίκτης στη θέση του κι εκείνος μπήκε δέκα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα!

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Πετριάς κατέθεσε ήδη αίτημα στην ΕΠΣ Πέλλας, το οποίο μάλιστα κοινοποίησε και στην ΕΠΟ για να αφαιρεθεί το δελτίο του παίκτη (το οποίο κανείς δεν ξέρει βέβαια που είναι), ήτοι να του κόψουν οριστικά το ποδόσφαιρο! 



Πηγή: sdna

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου