Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ: "ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΥΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ"


Ο Σάσα Ομπράντοβιτς γνωρίζει την ατμόσφαιρα του Παλέ και υπογράμμισε πως ο ΑΡΗΣ θα τιμωρήσει κάθε λάθος που θα κάνουν οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός: "Ο όμιλός μας, στον οποίο έχουν γίνει μόνο εντός έδρας νίκες, είναι ακόμα πολύ ανοικτός και πρέπει να πάμε στη Θεσσαλονίκη για τη νίκη γνωρίζοντας πως ακόμα και το πλεονέκτημα των 15 πόντων από τον πρώτο αγώνα, κινδυνεύει εκεί. Περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι σε μια καυτή ατμόσφαιρα, που θυμίζει τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα. Πέρα από όλες τις τακτικές, θα είναι δύσκολο να επικοινωνούμε στο γήπεδο και να μείνουμε στην ίδια σελίδα σαν ομάδα. Το σαββατοκύριακο παρά τα πολλά λάθη είχαμε μια μεγάλη νίκη στο Κύπελλο Γερμανίας, γιατί ο αντίπαλός μας δε τιμώρησε τα λάθη μας. Ο ΑΡΗΣ θα τιμωρήσει κάθε λάθος που θα κάνουμε".



Από τη πλευρά του ο σέντερ της Άλπμα, Μίτσελ Γουάτ, δήλωσε: "Παίζοντας τόσο κοντά δύο παιχνίδια με την ίδια ομάδα μας δίνει ένα αίσθημα πλέι οφ. Πρέπει να θυμηθούμε τα καλά πράγματα που κάναμε μια βδομάδα πριν και να διορθώσουμε γρήγορα τα προβλήματα που είχαμε. Θα είναι δύσκολο να επαναλάβουμε τη νίκη στην έδρα μας με τον ΑΡΗ στη Θεσσαλονίκη, γιατί παίζουνε πολύ δυνατά στην έδρα τους. Ήδη. είδαμε από το πρώτο αγώνα ότι έχουν πολλούς φιλάθλους και την Τετάρτη στην Ελλάδα θα έχουνε ακόμα περισσότερους για να τους υποστηρίξουν. Έχοντας ωστόσο έναν αγώνα κερδισμένο, θα μας βοηθήσει να μπούμε σε αυτό το γήπεδο".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου